Erciyes Organ Nakli Vakfı, “Uluslararası Karikatür Yarışması”Na Destek Veriyor.

To: <ustuntuncer38@gmail.com>

ERCİYES ORGAN NAKLİ VAKFI, “ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI”NA DESTEK VERİYOR.. Anadolu’daki tek yerel Organ Nakli Vakfı olarak sağlık alanında önemli hizmetler sunan Erciyes Organ Nakli Vakfı, Türkiye Organ Nakli Vakfı ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi tarafından düzenlenen, “2. Ululararası Organ Bağışı Karikatür Yarışması”na destek veriyor. Erciyes Organ Nakli Vakfı Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Türkiye Organ Nakli Başkanı Dr. Eyüp Kahveci ve Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülfettin Çelik ile birlikte düzenleme kurulunda görev alacak. Uluslararası Karikatür Yarışmasına, TC Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Organ Nakli Koordinatörlüğü Derneği ONKOD, Türk Yoğun Bakım Derneği, İstanbul Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Diplomasisi Derneği SSD, Türk Böbrek Vakfı, İnternatıonal Transplant Network ITN, Novartis Türkiye iştirakçi olarak katıldı.

Erciyes Organ Nakli Vakfı, bu yarışmaya destek vererek, günümüzde kitlelere ulaşabilmek, farkındalık yaratmak ve farkındalığı yöntemlerden ortak faydalanmak yanında vakfımızın uluslararası platformlarda tanınır hale gelmesini amaçlamaktadır.